Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Ønsker du en givende jobb?

Sted: Asker
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 21-06-2022
Søknadsfrist: 02-08-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Jeg er en relativt aktiv mann på 35 år som nå søker personlige assistenter. Jeg bor i en tilrettelagt bolig sammen med hunden min i Slemmestad. I hverdagen trenger jeg hjelp til alle daglige gjøremål, dvs at du vil være mine armer og bein. Jeg er ikke i arbeid, men er svært spontan og finner ofte på ting. Andre dager slapper jeg bare av hjemme. Jeg søker nå deg som er fleksibel og omgjengelig, ser verden med positive øyne, og har et ønske om å hjelpe andre. Oppfordrer personer over 25 år og søke, og det er ett krav om førerkort B da jeg ikke kan kjøre bil selv.

Jeg trenger noen som kan jobbe fast, i tilkalling samt ferieavløsere - som kan hjelpe meg i både hverdag og helger fra kl. 11.30-18.00 og 18.00-24.00. Antall stillinger og stillingsstørrelse avtales direkte med aktuelle kandidater.  I dag er det ledige vakter onsdag + fredag kveld, samt lørdag og søndag hver tredje helg.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Michael på : nuth86@gmail.com, eller Lill Yvonne på telefon 920 50 920

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 02-08-2022
Søk her

Kontaktperson

Lill Yvonne Sørensen Rådgiver BPA