Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Nattevakter søkes til våre barnevernsavdelinger i Farsund

Sted: Farsund
Yrkesrolle: Miljøarbeider
Publisert: 30-04-2021
Søknadsfrist: 20-05-2021
Arbeidstid: Natt

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse. 

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre ungdommer økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana. 

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til våre ungdommer med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du. 
 
Til vår barnevernsinstitusjon i Farsund har vi  behov for våkne nattevakter i 60 % stilling. 

Vi søker etter både miljøarbeidere og miljøterapeuter. 

Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med de øvrige miljøterapeuter/miljøarbeidere i avdelingen. Du sørger for at din rolle som nattevakt fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi. 

Ditt ansvarsområde og dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:  

- Målrettet arbeid og samhandling med ungdom 
- Tilsyn med ungdom 
- Rapportskriving 
- Sikre brukermedvirkning 

Vi søker etter deg som har: 

- erfaring fra institusjon med barn/ungdom  

- annen relevant bakgrunn  

- bachelorutdannelse innen barnevernspedagogikk, vernepleie eller sosialt arbeid. Det er en fordel, men ikke et krav. 

Opplæring vil bli gitt fortløpende. 

Avdelingene i Humana barnevern skal løse mange oppgaver. Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende overfor ungdommene. Du må i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. 

Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på ungdommens beste. Du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk fagmiljø. 

Vi gjør oppmerksom på at førerkort klasse B er en forutsetning for ansettelse, samt at det kreves gyldig politiattest ikke eldre enn 3 mnd. for ansettelse. Politiattest skal ikke vedlegges søknad, men kreves kun av de kandidater som tilbys stilling. 

Vi tilbyr: 
Den rette kandidaten får en spennende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner. 
 
I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge. 

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre. 

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som nattevakt? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 20.05.21.  Søknader behandles fortløpende. 

For mer informasjon kan du kontakte: Institusjonsleder Priscilla Ilic, epost: priscilla.ilic@humananorge.no Telefon: +47 904 74 543

Arbeidstid/varighet: / Natt
Søk stillingen senest 20-05-2021
Søk her

Kontaktperson

Priscilla Ilic Institusjonsleder +4790474543