1. Du er her: Miljøterapeuter til arbeid i medleverturnus

Miljøterapeuter til arbeid i medleverturnus

Sted: Sandnes
Yrkesrolle: Miljøterapeut
Publisert: 14-02-2019
Søknadsfrist: 30-06-2019
Arbeidstid: Døgnturnus
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 15 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 8 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana barnevern. 

Vi trenger å styrke våre barneverninstitusjoner i Stavanger og Sandnes-området og søker i den forbindelse etter miljøterapeuter i faste stillinger, samt tilkallingsvikarer til vår vikarpool.

Du må kunne arbeide på våre ulike institusjoner fortrinnsvis i samme område, men også være villig til å flytte på deg om nødvendig. Arbeidet er både fast og midlertidig og arbeidstiden er i medlever-turnus 3/7/4/7.

Dette trenger vi:

Vi søker etter deg som har godkjent Bachelorutdannelse innen barnevernspedagogikk, vernepleie, sosialt arbeid, sykepleier med videreutdanning i psykisk helse eller lærer med spesialpedagogikk. I tillegg kjenner du godt til Lov om Barneverntjenester og det vil være en stor fordel om du kjenner til fagretningene Traumebevisst omsorg og målrettet miljøterapi.

Avdelingene i Humana barnevern skal løse mange oppgaver. Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende overfor ungdommene. Du må i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på ungdommens beste. Du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk fagmiljø. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme utagering.

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 1300 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknader behandles fortløpende.

Arbeidstid/varighet: Heltid / Døgnturnus
Søk stillingen senest 30-06-2019
Søk her

Kontaktperson

Armend Mehaj Kundeansvarlig 90402889