Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Miljøterapeuter søkes til våre barnevernsavdelinger i Tønsberg

Sted: Tønsberg
Yrkesrolle: Barnevern
Publisert: 24-11-2021
Søknadsfrist: 26-12-2021
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til våre beboere med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som miljøterapeut til utviklingen av vår virksomhet?

Til våre avdelinger i Tønsberg søker vi etter miljøterapeuter i 100% faste stillinger. Vi har i tillegg behov for vikarer med barnefaglig utdanning og kompetanse. Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med ungdom, men dette er ikke et krav. Du vil komme inn i et stødig og godt arbeidsmiljø med stort fokus på fag, og du vil få en grundig og god opplæring. 

Arbeidstiden i faste stillinger er i medlever-turnus, 3-7-4-7. For vikarer kan andre arbeidstider forekomme, etter behov.

Hos oss vil du ha ansvar for:
Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med de øvrige miljøterapeuter/miljøarbeidere i avdelingen. Du sørger for at din rolle som miljøterapeut fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi.

Ditt ansvarsområdet og dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
- Målrettet arbeid og samhandling med ungdom
- Sikre at rutiner, prosedyrer, fagplaner, handlingsplaner og tiltaksplaner er godt utarbeidet og følges opp
- Sikre brukermedvirkning
- Følge opp ungdommens dagtilbud, samt delta og motivere til fritidsaktiviteter
- Gjennomføre strukturerte og planlagte samtaler med ungdommen
- Delta på samarbeidsmøter, veiledning og opplæring
- Praktiske gjøremål på avdeling som matlaging, vedlikehold og rengjøring i henhold til rutiner

Dette trenger vi:
Vi søker etter deg som har godkjent Bachelorutdannelse innen barnevernspedagogikk, vernepleie eller sosialt arbeid. I tillegg kjenner du godt til Lov om Barneverntjenester og fagretningene Traumebevisst omsorg og målrettet miljøterapi.

Barnevernsavdelingene i Humana skal løse mange oppgaver. Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende overfor ungdommene. Du må i tillegg ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som person er du en trygg voksen som er åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på ungdommens beste. Du har et godt humør, er pålitelig, engasjert og positiv. Det er viktig for oss at du i tillegg er en dyktig lagspiller som kan jobbe både selvstendig og systematisk. Du må være lydhør, og trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk fagmiljø.

Vi tilbyr:
Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 26.12.21                  

Søknader behandles fortløpende.

For mer informasjon kan du kontakte Institusjonsleder Elisabeht Sæther, tlf 909 66 542

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 26-12-2021
Søk her

Kontaktperson

Elisabeth Sæther Institusjonsleder 909 66 542