Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Miljøterapeuter søkes til våre avdelinger i Trøndelag

Sted: Trondheim
Yrkesrolle: Miljøterapeut
Publisert: 06-05-2022
Søknadsfrist: 22-05-2022
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv, er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Er du trygg i deg selv, har pågangsmot, og deler verdiene våre?

Vil du bidra til utviklingen av virksomheten vår?

Vi søker etter engasjerte og dyktige miljøterapeuter til våre barneverninstitusjoner i Trøndelag for tiltredelse omgående. Vårt miljøpersonale arbeider turnus, både medlever og tredelt.

Vi gir bo og behandlingstilbud til barn og unge som trenger traumesensitiv omsorg, miljøterapeutisk behandling og rusbehandling. Dette er barn og unge som har fått en vanskelig start på livet, som har vært utsatt for omsorgssvikt og traumer, og/eller har utfordringer innenfor atferdsproblematikk, rus- og/ eller kriminalitet. Traumebevisst omsorg ligger til grunn for vårt miljøterapeutiske arbeid.

Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med de øvrige personal i avdelingen. Du sørger for at jobben utføres i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi.

Ditt ansvarsområde og dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

- Målrettet arbeid og samhandling med ungdom

- Journalføring og rapportskriving

- Sikre at rutiner, prosedyrer, fagplaner, handlingsplaner og tiltaksplaner er godt utarbeidet og følges opp

- Praktiske oppgaver på avdelingen ihht rutiner, blant annet vedlikehold av uteområdet, matlaging og renhold av avdelingen

- Sikre brukermedvirkning

- Følge opp ungdommens dagtilbud, samt delta og motivere til fritidsaktiviteter

- Gjennomføre strukturerte og planlagte samtaler med ungdommen

- Delta på samarbeidsmøter, veiledning og opplæring

Dette trenger vi:

Vi søker etter deg som har minimum treårig bachelorutdanning innen barnevernspedagogikk, vernepleie, eller sosialt arbeid, men vil vurdere annen relevant bachelorutdanning tilsvarende 180 studiepoeng mot Bufdirektoratets krav til fagkompetanse. Annen relevant utdanning kan være lærerutdanning, barnehagelærer, sykepleier eller bachelor i psykologi o.l. Tredjeårs-studenter som fullfører bachelorgrad vår 2022 vil bli vurdert.

Kjennskap til Lov om Barneverntjenester, fagretningene Traumebevisst omsorg og målrettet miljøterapi samt erfaring fra institusjonsarbeid vil være en fordel, men ikke et krav. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

Avdelingene i Humana barnevern skal løse mange oppgaver. Du må være en trygg voksenperson og en tydelig rollemodell for ungdommen, ha en bevisst holdning til dine egne verdier, samt fokus på verdier i ditt arbeid med vår målgruppe.

Du må håndtere uforutsigbare arbeidsdager i en hektisk hverdag, samtidig som du tar ansvar, har et faglig perspektiv, er fleksibel og selvstendig.

Du må kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende, samtidig som du evner å bygge gode relasjoner og ivaretar ungdommenes behov.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet. Du må være glad i aktiv samhandling med ungdommene og ha godt humør. Aktivitetskompetanse er en fordel.

Som person er du en tydelig, trygg, tilstedeværende og sensitiv voksen, som er god på selvledelse. Du gjennomfører oppgaver og jobber målbevisst, alltid med ungdommens beste i fokus.

Gunnet personalsammensetting oppfordres spesielt menn til å søke.

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 22. mail. Søknader behandles fortløpende.

Vi gjør oppmerksom på at førerkort klasse B er en forutsetning for ansettelse, samt at det kreves gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 mnd. før ansettelse. Politiattest skal ikke vedlegges søknaden.

For mer informasjon kan du kontakte avdelingsleder Nina Skjersåker, tlf.: 48016202, eller administrasjonskoordinator Rune Røstum, tlf.: 99014851

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 22-05-2022
Søk her

Kontaktperson

Rune Røstum Administrasjonskoordinator +47 990 14 851