1. Du er her: Miljøterapeut søkes til vår avdeling på Tangen

Miljøterapeut søkes til vår avdeling på Tangen

Yrkesrolle: Miljøterapeut
Publisert: 20-03-2020
Søknadsfrist: 20-04-2020
Arbeidstid: Turnus

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana psykisk helse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre brukere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre brukere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana omsorg og assistanse.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til brukerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som miljøterapeut til utviklingen av virksomheten vår?

Dette trenger vi:

Vi trenger nå å styrke personalgruppen vår med medisinfaglig kompetanse og søker i den forbindelse etter miljøterapeut til arbeid i vår avdeling på Tangen og vi oppfordrer vernepleiere og sykepleiere til å søke.

Humana omsorg og assistanse tilbyr skreddersydde bo- og avlastningstilbud for mennesker i alle aldre i hele landet. Våre tjenester er av høy kvalitet, med fokus på omsorg, mestring og utvikling i alle ledd.

Som miljøterapeut hos oss vil du være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med øvrig miljøpersonell i avdelingen. Du sørger for at din rolle som miljøterapeut  fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi. Du er en del av teamet til avdelingsleder og rapporterer direkte til denne. Arbeidstiden er i medleverturnus, 3 - 7 -4 -7.

Ditt ansvarsområde og dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

- Følge opp det faglige arbeidet i boligen og være med å utvikle faget i avdelingen

- Delta i direkte miljøarbeid

- Delta i fagutviklingsarbeid

- Delta i ansvarsgruppemøter

- Utarbeide div. planer/vedtak

- Samarbeide med pårørende og andre samarbeidsparter

- Legemiddelhåndtering

- Oppgaver delegert av leder

- Praktiske gjøremål på avdelingen som matlaging, vedlikehold og rengjøring i henhold til rutiner

Vi søker etter deg som:

- Har bachelorutdannelse innen vernepleie eller sykepleie

- Har erfaring fra arbeid innen rus/psykiatri 

- Ønsker å utgjøre en forskjell

Humana omsorg og assistanse er en organisasjon som skal løse mange oppgaver og du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende overfor våre brukere når det trengs. Du må i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på brukerens beste. Du er også god på relasjonsbygging, du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. I tillegg er du lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø.

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 1800 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig. Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål angående stillingen kan du kontakte våre avdelingsledere:

Tina Reinholtsen, mobil: 952 59 494

Nina Andreassen, mobil: 954 05 228

Arbeidstid/varighet: / Turnus
Søk stillingen senest 20-04-2020
Søk her

Kontaktperson

Nina Margareta Andreassen Avdelingsleder