1. Du er her: Miljøterapeut søkes til Humana helse og omsorg, Kvæfjord

Miljøterapeut søkes til Humana helse og omsorg, Kvæfjord

Yrkesrolle: Miljøterapeut
Publisert: 20-03-2020
Søknadsfrist: 20-04-2020
Arbeidstid: Turnus

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og der du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana helse og omsorg.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på verdiene engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til beboerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier, stort mandat og eget ansvar. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Vi har behov for å styrke bemanningen i våre virksomheter i region nord og søker etter miljøterapeuter. I region nord driver helse og omsorg i Humana tjenester innenfor boligvirksomhet med omsorg til personer med ulik funksjonsnedsetting. For stillingene gjelder arbeid i medleverturnus som betyr at du er på arbeid hele døgn av gangen. Turnusen er primært 3-7-4-7. Vi kan tilby 100 % stillinger og deltidsstillinger, faste stillinger og vikariater.

Det kan også være aktuelt å jobbe ved våre lokasjoner i Tromsø.

Dine arbeidsoppgaver som miljøterapeuter:

- Følge opp og utvikle det faglige arbeidet i boligen

- Være primærkontakt eller inneha andre roller hos en beboer

- Delta i direkte målrettet miljøarbeid

- Ansvar for å yte gode tjenester som fremmer livskvalitet hos beboer

- Delta på ulik møtevirksomhet

- Utarbeide og vedlikeholde div. planer/vedtak

- Samarbeide med pårørende og andre samarbeidspartnere

- Ansvar for at dokumentasjon i journalsystemet er oppdatert

- Sørge for at avdelingens sikkerhet blir fulgt opp

- Veilede og gi opplæring til kolleger

- Legemiddelhåndtering

- Oppgaver delegert av leder

- Bidra til ett godt arbeidsmiljø

Vi ser etter deg som har:

- Autorisasjon som vernepleier, eller annen helse og sosialfaglig høyskole

- Erfaring med målrettet miljøarbeid med utviklingshemmede

- Erfaring i arbeid med mennesker med funksjonsnedsettelser

- Kjennskap til Lov om Kommunale Helse og Omsorgstjenester kap 9

- God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne, norskprøve C1

- Evne til å arbeide mål- og resultatorientert

- Evne til samarbeid og fleksibilitet

Humana er en organisasjon som skal løse mange oppgaver. Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende når det trengs overfor våre beboere. Du må i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på beboernes beste. Du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. I tillegg er du lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø.

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15 000 dyktige medarbeidere.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner, med våre kunder, med våre samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper våre medarbeidere til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre beboere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig. Søknader behandles fortløpende. For mer informasjon kan du kontakte våre avdelingsledere: 

Tanja Berg. Mobil: 483 40 190

Laila Thomassen. Mobil: 905 90 884

Arbeidstid/varighet: / Turnus
Søk stillingen senest 20-04-2020
Søk her

Kontaktperson

Tanja Bjørsvik Avdelingsleder