Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Mann på Tasta søker BPA

Sted: Stavanger
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 03-11-2021
Søknadsfrist: 03-12-2021
Arbeidstid: Dag

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Vi søker nå brukerstyrt personlig assistent (BPA) til en mannlig rullestolbruker bosatt på Tasta. Han er en aktiv mann som liker å ha en variert og fleksibel hverdag. Han ser nå etter en assistent som primært skal assistere med husarbeid, matlaging o.l. Du som søker trenger ingen formelle forkunnskaper eller erfaring, opplæring vil bli gitt. Det som er viktig er at du har et godt øye for hva som må gjøres og liker å ta i et tak. Er du en av dem med støv på hjernene er du perfekt til denne jobben. Dersom du også er en av dem som liker å lage store middagsporsjoner for å ha noe å fryse ned og dermed alltid ha en middag på lur, ja da kunne det ikke passet bedre!

Arbeidstid:

Du skal primært jobbe på dagtid ca. 5-6 ganger per uke fordelt på 1-2 ganger. Det kan også bli aktuelt med mer jobb i perioder og ved behov.

Arbeidsoppgaver:

  • Husarbeid som vask, støvtørking, klesvask o.l.
  • Matlaging
  • Assistere med handling og andre ærend

Vi tilbyr:

  • En fleksibel jobb hvor du får muligheten til å jobbe mye selvstendig
  • Grunnlønn fra kr. 188 per time + tillegg for ansiennitet, kveld, helg og helligdag.
  • Rabattavtaler for ansatte

Aktuelle kan fortløpende bli innkalt på intervju og det er ønskelig med rask oppstart.

Arbeidstid/varighet: / Dag
Søk stillingen senest 03-12-2021
Søk her