Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Mann på 24 søker tilkallingsassistenter (BPA)

Sted: Enebakk
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 10-05-2022
Søknadsfrist: 31-05-2022
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.


Jeg er en mann på 24 år som søker etter tilkallingsassistenter som kan ta vakter ved sykdom og fravær blant mine faste assistenter. Det kan bli mulighet for fast ansettelse etter hvert.

Jeg ser etter assistenter som kan være mine armer og bein samt bidra til å planlegge hverdagen. Jeg har CP og er avhengig av rullestol. Jeg bor i egen leilighet og har der alle nødvendige hjelpemidler. Jeg har også egen bil.

Arbeidsoppgaver:

Gjennom døgnet trenger jeg hjelp og oppfølging med; morgen- og kveldsstell, handling og tilberedning av måltider, husarbeid, kjøring til og fra aktiviteter og andre avtaler. Trenger ellers hjelp til alle praktiske gjøremål gjennom dagen.

Kvalifikasjoner:

Jobben krever ingen formell utdanning, personlig egnethet vil bli vektlagt. På grunn av arbeidets art er det viktig at kjemien mellom oss stemmer.
Du må ha gode norsk kunnskaper. Førerkort klasse B kreves.

Personlige egenskaper

Jeg ser etter personer med gode kommunikasjonsferdigheter og evne til samarbeid. Du må kunne arbeide selvstendig og kunne ta imot instrukser.

Viktige egenskaper er; du må være pålitelig, pliktoppfyllende og punktlig. Du må ha god helse.

Vi tilbyr:

Et godt arbeidsmiljø, opplæring og veiledning fra arbeidsleder samt egen rådgiver hos Humana.

Jeg vil være din arbeidsleder og Humana din arbeidsgiver. Jeg har assistanse 24 timer i døgnet, med dagvakt, kveldsvakt og våken nattevakt. 

Lønn etter ansiennitet.

Tiltredelse snarest.

Referanser må oppgis og politiattest må foreligge før oppstart.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 31-05-2022
Søk her

Kontaktperson

Kristoffer Nordhagen Vedtakseier