Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Mann 27 år i Asker søker brukerstyrt assistanse med sammenhengende lange vakter.

Sted: Asker
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 21-06-2022
Søknadsfrist: 31-07-2022
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.Han har en stor ordning og du jobber alltid sammen med en annen assistent bortsett fra på natt.
Han sitter i rullestol og trenger bistand i alle dagliglivets gjøremål da han har en ervervet hodeskade etter en fallulykke i 2012. Det vil bli gitt god opplæring.

Han har dispensasjon fra arbeidstilsynet i sin BPA-ordning slik at det hovedsakelig er lange vakter. Enten 14 timers vakter eller 24 t vakter. En god mulighet for å kombineres med deltidsstudier eller annen jobb da det er mye fri mellom vaktene. God buss og båtforbindelse fra Oslo.

Den han søker må ha godt humør, erfaring med å samhandle med andre, fleksibilitet og ett åpent sinn. Det er et ungdommelig miljø med mye moro, høy takhøyde og aktive dager. Du må ha god verbalt norsk språklig uttale, og god forståelse for det norske språket da mannen har utfordringer med verbal tale og oppfattelse. Du må ha god helse og god mobilitet da det er en del fysisk aktivitet daglig.

Alderen din bør være mellom 26 til 40 år. Det er stor fordel om du har lappen, men ingen krav.

Han trenger både tilkallingsvikarer og mennesker som kan gå inn i en fast stilling. Fast stilling fra august, men gjerne med tiltredelse snarlig i forhold til å bli kjent.

Vi tilbyr:

- Veiledning og opplæring
- Assistentkurs i regi av Humana omsorg og assistanse
- Lønn etter ansiennitet
- Snarlig oppstart

For øvrig søker jeg trygge, stabile og pålitelige personer som ønsker å bidra til en hyggelig arbeidsplass for alle. Høres dette interessant ut? Søk da vel.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 31-07-2022
Søk her

Kontaktperson

Mona Olsen Sandnes Arbeidsleder 41569396