Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Kvinne på Majorstua søker brukerstyrt personlig assistent(BPA) til ekstravakter

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 28-04-2022
Søknadsfrist: 26-05-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

____________________________________________

Jeg er en kvinne som søker en ny personlig assistent. Fordi jeg er blind trenger jeg en assistent som kan utføre hverdagslige gjøremål og bli med meg på ulike aktiviteter. Jeg bor på Majorstua i Oslo. Hverdagen min består blant annet av å være sosial, trene, gå turer og lage mat. Jeg er også glad i å reise, når det er mulighet for det.

Som min assistent vil du gjøre ulike oppgaver i hjemmet, samt å være med meg ut på aktiviteter, turer og sosiale treff. Du vil jobbe tett sammen med meg, men også noe på egenhånd alt etter hvilke oppgaver du utfører. Det er viktig at du er detaljorientert og strukturert. I tillegg søker jeg en assistent som er fleksibel, glad i å jobbe med mennesker, og som viser initiativ på jobb. Fordi jeg både jogger, svømmer, går på langrenn og står slalom, ønsker jeg at du også liker disse aktivitetene. Du kan ikke være allergisk mot eller redd for hunder hvis du skal jobbe i denne stillingen. Det er en fordel om du har erfaring fra å jobbe med svaksynte eller blinde, men ikke et krav. Personlig egnethet vil vektlegges.

Jeg søker nå etter en assistent som kan jobbe ekstra når jeg har behov. Det er ønskelig at du bor i nærheten av meg og kan stille på kort varsel. Jeg kan være fleksibel mtp forelesninger, eksamener og evt andre aktiviteter du har. Du ansettes i Humana, og jeg vil være din arbeidsleder. Før eventuell oppstart må du levere gyldig politiatest. 

Virker dette interessant? Send meg en søknad hvor du forteller litt om deg selv, hvilke erfaringer du har fra service eller helse og omsorg, og hvilke interesser du har.

Søknader behandles fortløpende.

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 26-05-2022
Søk her

Kontaktperson

Liv Åse Skeide Arbeidsleder