Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Kan jeg få låne dine armer og ben? 80% stilling som personlig assistent

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 03-05-2021
Søknadsfrist: 31-05-2021
Arbeidstid: Turnus

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.


 

Jeg som søker deg er en aktiv kvinne i slutten av 20-årene som har en rullestol som ben. Hodet mitt har ført meg til en masterutdanning innen media, så det fungerer tålig greit, selv om de fleste vil betegne meg som litt smågal —Men hva er vel livet uten litt galskap?

Jeg lar nemlig ikke en skrøpelig kropp begrense meg, så det er her du kommer inn. For å klare å gjøre det hodet vil trenger jeg å låne noen armer og ben som kan gjøre det mine ikke klarer.

 

Mitt assistansebehov er til alle små og store praktiske gjøremål og jeg har derfor assistanse hele døgnet, 365 dager i året i en tredelt turnus.

 

Jeg ser nå etter to personer som vil jobbe 26-28 timer fast i en rullerende turnus bestående av kveld, våken natt og helgevakter. Her er det mulighet for mer jobb enn kontrakten er på ved sykdom, ferieavvikling og lignende, da jeg ikke kan være alene.

 

For å være den jeg ser etter må du:

-Tåle noen tøffe tak og at ikke alt går på skinner

-Like å være der det skjer og å kaste deg litt rundt (flyskrekk er på ingen måte noen fordel i denne jobben, da jeg (og også du) kommer til å kaste oss på et fly med en gang pandemien tillater det)

-Være fleksibel på små og store endringer (du jobber i et liv, og livet skjer)

-Like rolige dager

-Være trygg på deg selv

-Snakke og skrive flytende norsk.

-Tåle å jobbe med noen med tidvise sterke smerter (både fysisk og psykisk)

-Ha en god fysikk og tåle fysiske påkjenninger

-Være kvinne

-Ønske å jobben i mer enn et år

-Har plettfri politiattest

 

Kjemien mellom oss vil likevel telle mest. Du er aktuell for stillingen selv om du ikke har noe erfaring med BPA fra før, personlig egnethet vektlegges mer enn erfaring og du er av interesse enten du har erfaring fra restaurant, bar, butikk, hotell, service, idrett, kultur m.m.

 

Om du kan tikke av på dette kan jeg i gjengjeld tilby deg en jobb som:

-Betaler en konkurransedyktig lønn

-Ikke krever noen utdannelse

-Byr på mange utfordringer

-Er byggesteinen i en annens liv

-Er full av (dårlig) humor

 

Høres dette ut som noe for deg? Åpne et nytt vindu med det samme: Skriv eller lag en videosøknad der du viser meg personligheten din og hvorfor jeg bør ansette akkurat deg. Gi meg også innblikk i din CV og mulighet til å snakke med dine referanser.

Jeg trengte noen ekstra armer og ben helst i går – Så fint om du søker og kan starte med det samme.

  

Gleder meg til å høre fra deg!

 

Arbeidstid/varighet: / Turnus
Søk stillingen senest 31-05-2021
Søk her