Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Publisert: 25-03-2024

Kan du stå i krevede situasjoner med barn og unge?

Om stilingen

Er du en trygg voksen som står støtt når barn og unge benytter uhensiktsmessige mestringsstrategier? 

Som nattevakt i Humana omsorg og assistanses barnevernsbolig i Kristiansand møter du unge mennesker som har fått en vanskelig start på livet. De har vært utsatt for omsorgssvikt og traumer som har påvirket deres utvikling og gitt dem uhensiktsmessige mestringsstrategier. Krevende uttrykksformer som trusler, utageringer, rømminger, og iblant kriminalitet, er en del av den unges utfordringsbilde. 

De unge som bor hos oss, trenger trygge voksne rundt seg som kan hjelpe dem å utvikle nye ferdigheter og mestringsstrategier. Du vil bidra til at de får et hjem preget av forutsigbarhet, trygghet, rammer og kjærlighet.  

Å være nattevakt kan være en krevende jobb, men det er også en givende jobb. Nattevakten har en unik mulighet til å bli kjent med barna og ungdommene på en annen måte enn de andre ansatte i boligen. En trygg, rolig og ansvarsfull nattevakt kan bidra til å skape en trygg og positiv atmosfære.  

Du har god omsorgsevne, empati, er oppmerksom og observant. Du er god til å bygge relasjoner med barn og unge, og det hjelper deg til å håndtere uforutsette situasjoner på en rolig og profesjonell måte. Du kommuniserer godt med kolleger og pårørende og er et positivt bidrag i et allerede godt arbeidsmiljø. 

Som nattevakt har du en selvstendig og ansvarsfull stilling, så det er viktig at du har erfaring fra barnevernsfeltet og grunnleggende kompetanse på området. Dette er en fast deltidsstilling, men det er gode muligheter for ekstravakter.  


6 gode grunner til å jobbe som nattevakt hos Humana omsorg og assistanse: 

 1. Det store samfunnsoppdraget: Du hjelper et ungt menneske som har fått en vanskelig start i livet.  

 2. Varierte arbeidsoppgaver: Hver natt er unik, og du får jobbe med et bredt spekter av oppgaver knyttet til å sikre beboernes velvære. 

 3. Mulighet til å lære og utvikle deg: Vi har et godt fagmiljø med vekt på kompetanseutvikling og støtte til å ta relevante kurs 

 4. Gode arbeidsvilkår: Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode arbeidstider og fleksible turnuser. 

 5. En trygg arbeidsplass: Vi er en seriøs og ansvarlig arbeidsgiver som er meget opptatt av sikkerhet og HMS. 

 6. Stolthet: Vi er en ledende aktør innen barnevern med et godt omdømme, og vi er stolte av det arbeidet vi gjør. 


Hva skal til for å lykkes hos oss? 

 • Du har en bachelor innen helse- og sosialfag eller relevante fagretninger, eller fagbrev innen barne- og ungdomsarbeid eller helse 
 • Du har erfaring fra barnevernsfeltet 
 • Du er trygg på deg selv og åpen i møte med beboere, kolleger og pårørende 
 • Du er god til å bygge relasjoner  
 • Du kan stå i vanskelige situasjoner og hjelper til med følelsesregulering 
 • Du liker å lykkes sammen med andre  

 

Lurer du på noe om stillingen, er du hjertelig velkommen til å ringe avdelingsleder Geir Lystad på telefon 990 31 855 eller avdelingsleder Samuel Sessa på telefon 904 03 750.  

Vi tror på glede, engasjement og ansvar, og hvis du deler våre verdier, vil vi gjerne høre fra deg! 


Om arbeidsgiver: 

Humana omsorg og assistanse utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Vi har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland, som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen, Alle har rett til et godt liv. 

Kontaktperson