Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Jente 19 år søker brukerstyrt personlig assistent

Sted: Ås
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 24-06-2021
Søknadsfrist: 30-07-2021
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Jente 19 år søker brukerstyrt personlig assistent

 

Vi søker noen til å jobbe deltid hos ei jente på 19 år, som trenger noen ekstra armer og ben i hverdagen. Når kroppen ikke vil det hodet vil, er det en del småtteri (les alt hele døgnet) hun trenger hjelp til både på folkehøgskolen, holde orden på rommet og andre dagligdagse gjøremål. Derfor søker vi nå etter flere brukerstyrte personlige assistenter, BPA. Hun vet hva hun vil og hun er sjefen i sitt liv. Hun er ung og ønsker ungdommelige assistenter. Vi trenger at du er ryddig og ordentlig, at du byr på deg selv, at du puster rolig i både sol og ruskevær, at du er selvstendig og liker å hjelpe til.

Hun sterter på folkehøgskole i Oslo i august, men vil fortsatt bo hjemme i Ås.

Arbeidstid:
Vi har allerede en god bukett assistenter i huset, men vi må være flere for å få hjulene til å gå rundt.
Vi søker nå tilkallingsassistenter som kan jobbe ved sykdom, ferier og andre behov. Du vil primært jobbe dag, helg og kveld året rundt og til og med på røde dager, det kan også bli aktuelt med noe nattarbeid. Det kan også bli aktuelt å være med på korte og lengre reiser. Vi trenger at du er fleksibel og at du har mulighet til å jobbe ekstra ved behov.

Du må snakke og skrive perfekt norsk, du må ha førerkort manuelt gir og god arbeidsmoral. Du må vite at vi søker om et familiemedlem her, til vår lille familie som også har hund og hybelkaniner, så kjemi er viktigere enn all verdens papirer. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper, opplæring vil bli gitt. På grunn av arbeidets art vil kun kvinnelige søkere bli vurdert.

Politiattest må fremlegges før ansettelse.

Vi tilbyr: 

  • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
  • Mulighet til å lære og utvikle seg selv
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktig lønn, etter avtale
  • Gunstige rabattavtaler for ansatte

Dersom dette høres ut som noe for deg vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 30-07-2021
Søk her

Kontaktperson

Stine Sæther Jåthun Rådgiver BPA