Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Jeg søker personlige assistenter (BPA)

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 12-01-2022
Søknadsfrist: 12-02-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

 

Jeg var tidligere en aktiv mann som likte all slags sport og stortrivdes på sykkel og i skisporene. Min livssituasjon ble imidlertid snudd på hode over natten og min rullestol har ufrivillig blitt min beste venn (foruten om kona). Jeg går fortsatt under kategorien «sportsidiot», med litt ekstra bistand i hverdagen. Til sommeren fyller jeg hele 70 år, men selv om kroppen skranter så har ikke hodet fått med seg mer enn det gjør i disse dager. Av denne anledning søker jeg nå søker personlige assistenter.

Din største arbeidsoppgave vil primært bestå i å lage maten/drikke. Til gjengjeld er jeg en svært fleksibel og rolig mann, med en god porsjon humor. Hvis dette er noe som tiltaler deg, så håper jeg å høre fra deg. 

Jeg trenger nå assistenter som må hjelpe meg med daglige gjøremål som matlaging/lunsj til deg og meg, litt trening, litt personlig stell og litt sosiale aktiviteter dersom formen tilsier det. Jeg gjør stort sett det meste selv, så noe utpreget personlig stell er ikke nødvendig. Jeg tørr å bevege meg fra stol til seng til toalett og til sofa dersom noen passer på at jeg ikke faller. Det vil primært dreie seg om de forefallende arbeid som ofte oppstår i hjemmet.

Det vil i hovedsak dreie seg om hjelp alle hverdager fra ca. 08:30 til ca. 15:00. Det kan en sjeldens gang oppstå behov på kveldstid eller i en helg. En streng timeplan er ikke meg, så her er det rom for deltid, studenter, men også en fulltidsansatt som brenner for å gjøre hverdagen bedre for andre.

Det er nå ledige faste deltidsstillinger og tilkallingsstillinger.  Antall stillinger og størrelse avgjøres i samråd med aktuelle kandidater og er del av en kabal som legges etter hvert. Men vi ser for oss at kanskje en person i ca 50% stilling og en i ca 30 % stilling i tillegg til muligens en tilkallingsvakt.

 

Kvalifikasjoner:

  • Det stilles ingen formelle krav til utdanning.
  • Personlig egnethet vil vektlegges.
  • Fleksibel, pliktoppfyllende og selvstendig.
  • Norsk muntlig og skriftlig
  • Førerkort klasse B
  • Det må fremvises gyldig politiattest før oppstart

 

Vi tilbyr:

  • Veiledning og opplæring
  • Assistentkurs i regi av Humana omsorg og assistanse
  • Lønn etter ansiennitet
  • Snarlig oppstart

For øvrig søker jeg trygge, stabile og pålitelige personer som ønsker å bidra til en hyggelig arbeidsplass for alle. Høres dette interessant ut? Søk da vel.

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 12-02-2022
Søk her