Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Jeg søker etter pliktoppfyllende og selvstendige assistenter i Holmestrand

Sted: Holmestrand
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 05-05-2022
Søknadsfrist: 05-06-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

 

Jeg søker etter folk som ønsker en deltidsstilling, med morgenvakter på hverdager, og en helg i ny og ne. Det er i tillegg ønskelig med noen fleksible tilkallingsvikarer som jeg kan avtale med etter behov og ved fravær hos faste assistenter. 

På grunn av muskelsykdom bruker jeg rullestol, både elektrisk og manuell.

 

Daglig assistanse vil dreie seg om personlig hygiene, tøying av muskler, husarbeid, handling og matlaging. Jeg ser etter pliktoppfyllende og selvstendige assistenter som ikke er redd for å ta i et tak.

Mine interesser spenner seg fra historie til hardrock, og jeg trives like godt i salen på foredrag om britiske kolonier, som på konsert. 

Det kan bli snakk om hjelp og følge på turer i inn og utland i forbindelse med ferier og annet som måtte dukke opp.

 

Jeg vil være din nærmeste leder og gi nødvendig opplæring og oppfølging. Humana vil være din formelle og juridiske arbeidsgiver. Humana omsorg og assistanse holder assistentkurs hvor du lærer om rollen som assistent samt dine plikter og rettigheter.  

Aktuelle kandidater innkalles til intervju fortløpende. Personlig egnethet, ønske om å bli i stillingen over tid, fleksibilitet og kjemi vil bli vektlagt. Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig. Førerkort klasse B. Politiattest må fremvises før evt. ansettelse. 

 

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 05-06-2022
Søk her

Kontaktperson

Anne Buaas Lysne Seniorrådgiver BPA 95043000