1. Du er her: Hyggelig og meningsfull jobb sentralt i Drammen

Hyggelig og meningsfull jobb sentralt i Drammen

Sted: Drammen
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 09-08-2019
Søknadsfrist: 08-09-2019
Arbeidstid: Dag + kveld
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

 Jeg er i ferd med å starte på et nytt kapittel i livet mitt, og flytter i disse dager til Drammen. Dermed må jeg sette sammen et nytt superteam av assistenter, og i den anledning leter jeg kanskje etter akkurat deg.

Jobben din vil innebære å være en forlengelse av meg, mine armer og mine ben der jeg behøver det: Jeg tenker, du assisterer. Jeg er en kvinne på 39 år, og ønsker assistanse til sosiale ting som å dra på byen, se på solnedgangen, kokkelere, reise på oppdagelsesferd til utlandet og finne på andre sprell - men også hverdagslige ting som å assistere med å holde leiligheten ren og ryddig, handle, være med meg på avtaler m.m. Jeg har hund og er svært glad i dyr, så du kan ikke være allergisk eller ha problemer med hår som kiler i nesa til enhver tid.

Kommunikasjon er nøkkelen til å lykkes i denne jobben, og bidrar til en god hverdag for oss begge! Du har evnen til å sette deg inn i situasjoner, og er løsningsorientert. Jeg er selv svært utadvendt og sosial, så du er selvsagt komfortabel med å være med på sosiale ting og arrangementer med mye folk. Du har øye for detaljer, og er nøyaktig i ditt arbeid. Videre er det svært viktig for meg at du er lydhør for beskjeder og det jeg ønsker, og at du har egenskapen til å stille spørsmål rundt oppgavene og arbeidet ditt. I tillegg må du være profesjonell, punktlig, ydmyk og “usynlig” i situasjoner der det er nødvendig. Fysikken din må være på plass da jobben innebærer en del løft som krever styrke i armer og overkropp, så det er en fordel om du trener jevnlig. At du er glad i dyr er en selvfølge, og det er en stor fordel om du har erfaring med hund.

Det er ønskelig at søkere er minimum 23 år og har førerkort klasse B (manuell gir).

Ellers gis full opplæring.

Jeg kan tilby ulike stillinger fra ca. 40% til 100%, både på dag/kveld og natt.
I tillegg har jeg helgestillinger med én helg i måneden, bestående av to 12-timers vakter.

Stillingene inngår i en allerede eksisterende turnus, og du må derfor være tilgjengelig til å jobbe forhåndsbestemte vakter.
Hver stilling har per dags dato jobbhelg hver tredje helg, men vil på sikt gå over til én jobbhelg i måneden (med to 12-timers vakter).

Høres dette ut som en spennende jobb som kunne passe deg?

Send meg en søknad, oppgi hvor stor prosent du kunne tenke deg og fortell meg om deg selv. Kun søkere som benytter seg av det elektroniske søknadssystem vil bli vurdert.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, og kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Oppstart er snarest.

 

Arbeidstid/varighet: Deltid / Dag + kveld
Søk stillingen senest 08-09-2019
Søk her