Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Humana omsorg og assistanse søker miljøterapeuter til sine barnevernsavdelinger i Farsund

Sted: Farsund
Yrkesrolle: Miljøterapeut
Publisert: 30-04-2021
Søknadsfrist: 20-05-2021
Arbeidstid: Turnus

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana. Vi tror på engasjement, ansvar og glede.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra til utviklingen av virksomheten vår?

Vi trenger å styrke våre barneverninstitusjoner i Farsund  og søker i den forbindelse etter miljøterapeuter. Arbeidstiden er i medlever-turnus 3-7-4-7.

Hos oss vil du ha ansvar for:
Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med de øvrige miljøterapeuter i avdelingen. Du sørger for at din rolle som miljøterapeut fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi.

Ditt ansvarsområdet og dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
- Målrettet arbeid og samhandling med ungdom
- Sikre at rutiner, prosedyrer, fagplaner, handlingsplaner og tiltaksplaner er godt utarbeidet og følges opp
- Sikre brukermedvirkning
- Følge opp ungdommens dagtilbud, samt delta og motivere til fritidsaktiviteter
- Gjennomføre strukturerte og planlagte samtaler med ungdommen
- Delta på samarbeidsmøter, veiledning og opplæring
- Praktiske gjøremål på avdeling som matlaging, vedlikehold og rengjøring i henhold til rutiner


Vi ser etter deg som har:

godkjent bachelorutdannelense innen barnevernspedagogikk, vernepleie eller sosialt arbeid

- relevant erfaring

- gode rapporteringskunnskaper

I tillegg kjenner du godt til Lov om Barneverntjenester og fagretningene Traumebevisst omsorg og målrettet miljøterapi. Det er også en fordel at du er kjent med dialektisk atferdsterapi og kognitiv atferdsterapi.

Barnevernsavdelingene i Humana helse og omsorg skal løse mange oppgaver. Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende overfor ungdommene. Du må i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som person er du åpen, robust, inkluderende og tillitsskapende med fokus på ungdommens beste. Du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk fagmiljø.

Vi gjør oppmerksom på at førerkort klasse B er en forutsetning for ansettelse, samt at det kreves gyldig politiattest ikke eldre enn 3 mnd. for ansettelse. Politiattest skal ikke vedlegges søknad, men kreves kun av de kandidater som tilbys stilling.

Vi tilbyr:
Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeutl? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 20.05.21. Søknader behandles fortløpende. For mer informasjon kan du kontakte:

Institusjonsleder Priscilla Ilic, epost: Priscilla.Ilic@humananorge.no Telefon: +47 904 74 543

Arbeidstid/varighet: / Turnus
Søk stillingen senest 20-05-2021
Søk her

Kontaktperson

Priscilla Ilic Institusjonsleder +4790474543