Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Humana helse og omsorg søker sommervikarer som vil utgjøre en forskjell

Sted: Oslo
Yrkesrolle: Miljøarbeider
Publisert: 14-01-2022
Søknadsfrist: 01-04-2022
Arbeidstid: Sommerjobb

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre brukere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre brukere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv, er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til brukerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som miljøterapeut/miljøarbeider til utviklingen av virksomheten vår?

Dette trenger vi

Vi har behov for ferievikarer og tilkallingsvikarer, ved avdelingene i Innlandet (Lillehammer, Hamar, Brumunddal, Jessheim), Vestfold og Oslo

Humana helse og omsorg tilbyr skreddersydde bo og avlastningstilbud for mennesker i alle aldre i hele landet. Våre tjenester er av høy kvalitet, med fokus på omsorg, mestring og utvikling i alle ledd.

Som miljøterapeut/miljøarbeider hos oss vil du være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med øvrig miljøpersonell i avdelingen. Du sørger for at din rolle som miljøterapeut/miljøarbeider fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi. Du er en del av teamet til avdelingsleder og rapporterer direkte til denne. Vi er i behov for dyktige medarbeidere til både medlevervakter, lang-/aften vakter, og nattevakter. Oppgi gjerne hvilken arbeidstidsordning som du er interessert i.

Ditt ansvarsområde og dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Bidra til å skape en god hverdag for våre beboere
  • Følge opp det faglige arbeidet i boligen og være med å utvikle faget i avdelingen
  • Delta i direkte miljøarbeid
  • Delta i fagutviklingsarbeid
  • Delta i ansvarsgruppemøter
  • Samarbeide med pårørende og andre samarbeidsparter
  • Legemiddelhåndtering
  • Oppgaver delegert av leder
  • Praktiske gjøremål på avdeling som matlaging, vedlikehold og rengjøring i henhold til rutiner

Vi søker etter deg som har erfaring fra arbeid innen helse og omsorg, og deg som har lyst til å utgjøre en forskjell.

Humana er en organisasjon som skal løse mange oppgaver. Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende når det trengs overfor våre brukere. Du må i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på brukerens beste. Du er også engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. I tillegg er du lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø.

Vi gjør oppmerksom på at førerkort klasse B er en forutsetning for ansettelse, samt at det kreves gyldig politiattest ikke eldre enn 3 mnd. for ansettelse. Politiattest skal ikke vedlegges søknad, men kreves kun av de kandidater som tilbys stilling.

Vi tilbyr

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige – vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 01.04.22. Søknader behandles fortløpende.

Arbeidstid/varighet: / Sommerjobb
Søk stillingen senest 01-04-2022
Søk her

Kontaktperson

Marita Fiksdal Virksomhetsleder +4799363386