1. Du er her: Humana barnevern etablerer seg i Harstad. Vil du bli vår nye institusjonsleder?

Humana barnevern etablerer seg i Harstad. Vil du bli vår nye institusjonsleder?

Sted: Harstad
Yrkesrolle: Institusjonsleder
Publisert: 06-09-2019
Søknadsfrist: 30-09-2019
Arbeidstid: Dag
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 15 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 8 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du være med å starte opp vår nye avdeling i Harstad? Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana barnevern.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til våre beboere med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som institusjonsleder til utvikling av virksomheten vår?

Humana barnevern starter opp ny barneverninstitusjon i ­­­­­­­Harstad med adferd som målgruppe, og søker i den forbindelse etter institusjonsleder. Vi søker en erfaren leder som brenner for barn og unge og som er glad i mennesker.

I våre avdelinger bor det barn og unge i alderen 13-18 år, som har behov for et hjem preget av forutsigbarhet, trygghet, rammer og kjærlighet.

Du har en strategisk og operativ rolle der du leder og forvalter institusjonsdriften for barnevern i Nord. Du sørger også for at institusjonslederfunksjonen fungerer i tråd med Humanas verdigrunnlag og strategi.

Hos oss vil du ha følgende ansvarsområder:

 • Strategi og utviklingsarbeid
 • Økonomi- og budsjettarbeid
 • Rekruttering
 • Administrativ saksbehandling
 • Personalansvar for avdelingsledere i regionen
 • Veiledning av avdelingsledere og miljøterapeuter/miljøarbeidere
 • Overordnet ansvar for oppfølging av nyansatte og vikarer
 • Følge opp avviksmeldinger
 • Kontakt med samarbeidspartnere
 • HMS-ansvar

Hvem er du?

 • Du har helse- og sosialfaglig utdannelse på bachelor- eller masternivå. I tillegg må du ha minimum 15 studiepoeng i organisasjon og ledelse
 • Du har erfaring med arbeid med barn og unge
 • Du har stor arbeidskapasitet og trives i en operativ rolle i et hektisk miljø, der samspill, tverrfaglighet og samarbeid på tvers av divisjonene vektlegges
 • Du har høy grad av forretningsforståelse og tydelig kunde- og oppdragsgiverfokus
 • Du leder med god selvinnsikt, åpen kommunikasjon og ved å bygge gode relasjoner
 • Du brenner for mangfold og skaper et inkluderende miljø
 • Du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende
 • Du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø

Du er en del av lederteamet til direktør for barnevern og du rapporterer direkte til denne.

Vi tilbyr:

For den rette kandidaten kan dette være både en utviklende, utfordrende og spennende jobb. Vi har det hyggelig, men travelt på jobben, og du blir en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15 000 dyktige medarbeidere i Sverige, Finland og Norge.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner med våre beboere, samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper medarbeiderne våre til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som institusjonsleder? Ønsker du å være med i oppstart av ny barnevernsinstitusjon i Harstad? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 30. september. Søknader behandles fortløpende. For mer informasjon kan du kontakte: Rune Midtgård, fagsjef i Humana barnevern eller Jan-André Hansen, direktør i Humana barnevern.

 

 

Arbeidstid/varighet: Heltid / Dag
Søk stillingen senest 30-09-2019
Søk her

Kontaktperson

Rune Midtgård Institusjonsleder 95096560