Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Herlig og sosial gutt på 13 år søker BPA assistent

Sted: Bærum
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 11-07-2022
Søknadsfrist: 21-08-2022
Arbeidstid: Dag og kveld

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

 

Jeg får høre at jeg er lett å like og bli glad i, og er snill og høflig. Ikke verst for en tenåring

Jeg liker å være aktiv, så det må du også like. Interessene mine er bla svømming, lego, biler, gaming, trampoline, turer, sykle - og krabbefiske er topp på sommeren. Matlaging og handling liker jeg også. Jeg vil jo bli mest mulig selvstendig, men da må vi trene på det sammen!

Jeg ønsker meg en assistent som er utadvendt og liker å snakke, leke, tulle og le. Jeg må ha en trygg voksen sammen med meg, men vil ha det gøy selv om jeg trenger en Bpa assistent til å hjelpe meg å feks forklare ting eller gi meg noe helsehjelp.

Jeg trenger forutsigbarhet, struktur og trygghet i hverdagen min, så derfor er det supert at du kan - som de voksne kaller det - stå i stillingen over tid.

Jeg har flere som er BPA assistenter, og vi er et flott team som stiller opp for hverandre. Men det er jo vi to som skal være mest sammen og det er viktig du må være lærevillig, selvstendig, fleksibel, løsningsorientert og stabil. Jeg har lyst at du har noe erfaring med å jobbe med barn, men  det er personlige egenskaper som vektlegges mest og at du har gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig).

Nå trenger jeg en Bpa assistent som kan være med meg i SFO-tiden og som tilkalling assistent. Fint om vi kan begynne å bli kjent og trygg på hverandre så fort som mulig!

Mamma er arbeidsleder og hun vil gi deg god opplæring.

 

Det jeg og familien min ønsker av deg:

· Du er en voksen, trygg og omsorgsfull person

· Du har erfaring med barn og er tålmodig

· Du liker å være aktiv, leke og le

· Du snakker og skriver flytende norsk

· Du må ha et ønske om å stå i stillingen over tid, slik at det blir forutsigbart for meg og familien min

· Du må like å jobbe i team, men også være selvstendig og løsningsorientert

· Fleksibilitet. Da vi ikke lever et helt vanlig A4 liv på grunn av jobb og aktiviteter, må du være fleksibel i forhold til arbeidstid og kunne ta vakter på kort varsel

· Du må ha evnen til å tilpasse deg familien som en helhet

· Det vil være en fordel om du har førerkort, og egen bil som du kan bruke på jobb

 

Vi kan tilby:

· Fleksibel arbeidsdag

· Ordnede arbeidsforhold med kontrakt, pensjonssparing og forsikring

· Lønn etter ansiennitet

· Tillegg for overtid, kveld, helg og røde dager

· Opplæring, veiledning og kurs

· Rabatt på Sats

 

Det er ingen formelle krav om utdannelse, men relevant erfaring og personlig egnethet vektlegges. Stillingene er både deltid (SFO tid) og tilkalling med vakter i hovedsak ettermiddag/kveld og helg. Politiattest må foreligge før oppstart.

Arbeidstid/varighet: / Dag og kveld
Søk stillingen senest 21-08-2022
Søk her

Kontaktperson

Lene Vad BPA Rådgiver +4792659420