Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Har du lyst på jobb som brukerstyrt personlig assistent?

Sted: Stord
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 30-03-2021
Søknadsfrist: 30-04-2021
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Har du lyst på jobb som brukerstyrt personlig assistent?

Humana omsorg og assistanse opplever nå vekst på Stord og søker i den forbindelse deg som har lyst på en spennende og meningsfylt jobb.

Som personlig assistent vil du oppleve å utgjøre en stor forskjell i et annet menneskes liv hver eneste dag. Du vil ha en variert arbeidsdag, som langt på vei går ut på å gi dette mennesket et fullverdig og meningsfylt liv.

Ingen arbeidsoppgave er for liten i jobben som personlig assistent. Den ene dagen kan du være på jobb på badestranden og den andre hjemme hos arbeidslederen din. Du vil oppleve varierte dager med ulike oppgaver og opplevelser.

I det daglige læres du opp og ledes av en arbeidsleder. Dette vil være han eller hun som selv har behov for assistansen eller en nærstående. Sammen finner dere ut av timene du skal jobbe.

Trygge rammer

Vi vet at god opplæring og støtte er viktig for at du skal føle deg trygg i rollen som personlig assistent. Ressurser vi har tilgjengelig for deg er:

  • Assistentkurs
  • Egen personlig rådgiver
  • Digitalt oppslagsverk og timeregistrering
  • Døgnåpen vakttelefon

Vi søker deg som er:

  • Ansvarsfull, reflektert og pålitelig
  • Fleksibel og kan stille på kort varsel
  • Lærevillig og flink til å samarbeide
  • Selvstendig
  • Snakker godt norsk

Det er ikke krav til utdanning eller erfaring, da opplæring vil bli gitt. Det er likevel en fordel om du har erfaring fra anna arbeid i helse- og omsorgssektoren eller servicebransjen. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Du får lønn etter ansiennitet, med tillegg dersom du er helsefagarbeider. Som ansatt hos oss får du god pensjonssparing og rabattavtaler. Du må visa politiattest uten merknader før du tiltrer stillingen.

Dersom dette høres spennende ut oppfordrer vi deg til å søke. Søknader behandles fortløpende.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 30-04-2021
Søk her