Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Gutt på Mosterøy søker assistent på dagtid

Sted: Stavanger
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 18-11-2021
Søknadsfrist: 19-12-2021
Arbeidstid: Dag

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

En 12 år gammel gutt på Mosterøy søker deg til å være hans nye brukerstyrte personlige assistent.  Som assistent henter du gutten på skolen, for så at dere drar hjem, lager mat, er med vennene hans og finner på ulike aktiviteter. Gutten er glad i aktiviteter som unger flest på hans alder, som gaming og å lage mat. På grunn av hans funksjonsvariasjon har han behov for en ungdommelig assistent med på laget slik at han får en best mulig hverdag. 

Arbeidstiden vil være Mandag til Fredag fra kl 11:30 til 16, samt noe kveld og helg etter avtale. Det er også ønskelig at du kan jobbe mer i ferier ved behov. 

Krav til deg som søker: 

·         Glad i barn, og gjerne har erfaring med barn fra før 

·         Sertifikat og disponerer bil  

·         Fleksibel 

·         God til å kommunisere 

Liker du å være med barn, og ønsker en fin deltidsjobb? Send oss en søknad og fortell om deg selv, da vel! Søknader behandles fortløpende. 

 

Arbeidstid/varighet: / Dag
Søk stillingen senest 19-12-2021
Søk her

Kontaktperson

Sunniva Eriksen Hustoft Rådgiver BPA