Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Ferieavløsere - fast ansatte samt tilkallingsvikarer

Sted: Sortland
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 11-04-2022
Søknadsfrist: 20-05-2022
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Jeg er en positiv mann i 40 årene med mange utfordringer som trenger nye assistenter på dagtid, ettermiddag, natt og i helger.

Vanligvis sitter jeg i rullestol nå ligger jeg mye, jeg trenger derfor noen som kan være mine armer og ben i hverdagen – samt passe på tekniske hjelpemidler.

Søker en som er ærlig og positiv som kan ta i et tak, er presis og nøyaktig i ditt arbeid og praktisk anlagt. Du må i tillegg være ansvarsbevisst, fleksibel og omgjengelig.

Jeg trenger hjelp til hverdagens gjøremål både i og utenfor hjemmet , husarbeid, matlaging, snømåking, gressklipping, pass av hjelpemidler samt andre små og store gjøremål.

Du kan snakke norsk eller engelsk. Opplæring vil bli gitt. Vi trenger folk i både små og store stillinger, samt tilkallingsvakter.

Nå i sommer trenger vi sommervikarer.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 20-05-2022
Søk her

Kontaktperson

Lill Yvonne Sørensen Rådgiver BPA