1. Du er her: Er du vår nye avdelingsleder? Vi ser etter deg som har godt humør og som er glad i mennesker!

Er du vår nye avdelingsleder? Vi ser etter deg som har godt humør og som er glad i mennesker!

Sted: Farsund
Yrkesrolle: Avdelingsleder
Publisert: 17-09-2019
Søknadsfrist: 03-10-2019
Arbeidstid: Dag
Ansettelsesform: Midlertidig ansettelse

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 15 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 8 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og der du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana barnevern.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre ungdommer økt livskvalitet og en god hverdag. Vi skaper forutsetninger for at ungdommene kan virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana omsorg og assistanse.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til beboerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier, stort mandat og eget ansvar. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som avdelingsleder til utviklingen av virksomheten vår?

Om stillingen

I Humana barnevern Farsund har vi ledig engasjementstilling som avdelingsleder med mulighet for fast ansettelse. Institusjonen er en del av divisjon barnevern og har per i dag syv avdelinger. I våre avdelinger bor det barn og unge i alderen 13-18 år, som har behov for et hjem preget av forutsigbarhet, trygghet, rammer og kjærlighet.

I Humana barnevern Farsund har vi de siste årene hatt sterkt fokus på traumebehandling og målbevisst jobbet opp spesialkompetanse på TBO. Vi innehar rammeavtaler og jobber med målgruppene omsorg, atferd lav- og høy. 

Vi søker nå en erfaren avdelingsleder som brenner for å hjelpe andre og som er glad i mennesker.

Du har en strategisk og operativ rolle der du leder og forvalter institusjonsdriften for barnevern i Farsund. Du sørger også for at avdelingslederfunksjonen fungerer i tråd med Humanas verdigrunnlag og strategi.

Du vil ha følgende ansvarsområder

 • Økonomi- og budsjettarbeid
 • Rekruttering
 • Administrativ saksbehandling
 • Personalansvar for miljøpersonale i tildelte avdelinger
 • Veiledning av miljøterapeuter/miljøarbeidere
 • Ansvar for oppfølging av nyansatte og vikarer
 • Følge opp avviksmeldinger
 • Kontakt med samarbeidspartnere
 • HMS-ansvar

Hvem er du?

 • Du har helse- og sosialfaglig utdannelse på bachelornivå.
  Tilleggsutdannelse i ledelse er en fordel.
 • Du har minimum 2-års ledererfaring.
 • Du har stor arbeidskapasitet og trives i en operativ rolle i et hektisk miljø, der samspill, tverrfaglighet og samarbeid på tvers av avdelingene vektlegges.
 • Du har høy grad av forretningsforståelse og tydelig kunde- og oppdragsgiverfokus.
 • Du leder med god selvinnsikt, åpen kommunikasjon og ved å bygge gode relasjoner.
 • Du brenner for mangfold og skaper et inkluderende miljø.
 • Som person er du engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende.
 • Du utfordrer status quo, og trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø.

Du er en del av lederteamet til institusjonsleder i regionen og du rapporterer direkte til denne.

Vi tilbyr:

For den rette kandidaten kan dette være både en utviklende, utfordrende og spennende jobb. Vi har det hyggelig, men travelt på jobb, og du blir en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner. Vi tilbyr opplæring og god oppfølging i tillegg til muligheter for personlig og faglig utvikling.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15 000 dyktige medarbeidere i Sverige, Finland og Norge.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner med våre beboere, samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper medarbeiderne våre til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som institusjonsleder? Da ser vi frem til å motta søknaden din snarest mulig.

Arbeidstid/varighet: Heltid / Dag
Søk stillingen senest 03-10-2019
Søk her

Kontaktperson

Marianne Risan Institusjonsleder 474 13027