1. Du er her: Er du min nye ekstrahjelp som assistent?

Er du min nye ekstrahjelp som assistent?

Yrkesrolle: BPA
Publisert: 19-03-2020
Søknadsfrist: 10-04-2020
Arbeidstid: Alle

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

 

Vi søker etter tilkallingsvikar som brukerstyrt personlig assistent (BPA) til en dame i begynnelsen av 40 årene bosatt i Steinkjer.

Hun bor sammen med sin hund, og arbeidsplassen din vil være hjemme hos henne ute i nærområdet eller andre steder hun ønsker å dra.

Dine arbeidsoppgaver vil være å assistere henne i dagliglivets oppgaver. Hverdagslige gjøremål som å handle og holde orden i huset, men også personlig hygiene, som morgenstell, dusjing og legging. Det er viktig at du liker dyr, da det er hund i husstanden. Av interesser kan det nevnes musikk og friluftsliv.  Arbeidstid er både dag og ettermiddag/kveld.


Vi søker deg som:

- Fordel med helsefaglig bakgrunn, men ikke et krav.
- Har førerkort kl B og gjerne egen bil
- Liker å jobbe med mennesker
- Er fleksibel og glad i dyr
- Er løsningsorientert og rutinert
- Er glad i å jobbe selvstendig       
- Gode kommunikasjonsevner på norsk

 

           
Individuell opplæring gis, og det er ønskelig med oppstart så fort som mulig. Dersom dette er noe for deg, så send oss søknad sammen med din CV. Utfyllende informasjon rundt stillingen og arbeidsoppgavene gis på eventuelt intervju. Stillingen kan muligens bli til et vikariat da en av de ansatte skal ut i svangerskapspermisjon om ikke så lenge.

Arbeidstid/varighet: / Alle
Søk stillingen senest 10-04-2020
Søk her

Kontaktperson

Lill Yvonne Sørensen Divisjonsdirektør