Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Publisert: 26-02-2024

Er du en ambisiøs leder som vil forme en hel organisasjon?

Om stilingen

Vil du ta nye steg i din lederkarriere? 

Til oss kommer du ikke fordi det kan passe å bytte arbeidsplass akkurat nå. Til oss kommer du fordi du ønsker en rolle der du kan skape, utvikle og påvirke. Du deler ambisjonene våre og forstår hva som skal til for å nå målene vi setter oss. Du er en leder med en visjon - og vilje og evne til å gjennomføre den. 

Humana omsorg og assistanse i Kristiansand har hele seks barnevernsavdelinger med til sammen 16 plasser. En massiv ressurs av kompetanse, struktur, faglig stolthet og samfunnsansvar, som ønsker seg en leder med drivkraft og trøkk.  

Vi er en betydelig aktør fordi vi over tid har satset på kvalitet i tjenestene slik at oppdragsgiverne våre har tillit til oss og fortsetter å bruke oss. Dette blir din viktigste rettesnor, også. Hvordan kan du sikre at avdelingene fortsetter å levere tjenester av høy kvalitet? Hvordan kan du motivere og støtte et lag med unge avdelingsledere slik at de tar nye steg og lærer både personlig og som lag? Hvordan kan du få med deg avdelingslederen i dialog med oppdragsgiverne slik at vi kan svare ut deres behov og tilby løsninger de kanskje ikke selv har sett er mulig? 

Det er ønskelig med barnefaglig utdanning, og du er noen år inn i din lederkarriere. Du har fått tilbakemeldinger på at du kommuniserer godt, er en trygg samtalepartner, en kompetent veileder og god til å skape entusiasme og begeistring.  

Du vil ha frihet til å utøve lederskapet ditt innenfor rammene av verdiene til Humana omsorg og assistanse. Din bunnsolide faglige forankring gir deg rom til å benytte denne friheten til å skreddersy behandlingstilbudet vårt slik at det passer dine oppdragsgivere. 

Dine erfaringer og vurderinger vil bli tatt godt imot i divisjonsledergruppa, der du også får faglig påfyll og gode diskusjoner med de andre institusjonslederne og divisjonsdirektøren, som også blir din nærmeste leder. 

Er du ute etter en operativ rolle, er det ikke denne du skal søke på. Her skal du jobbe med langsiktig utvikling, prosessforbedringer, veiledning, dialog med oppdragsgiver, nettverksbygging mot den offentlige barnevernstjenesten, budsjett og kostnadskontroll, og personal og rekruttering. 

 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?   

 • Du vil ha en lederjobb med stor grad av frihet både faglig og organisatorisk 
 • Du vil engasjere gründeren i deg 
 • Du vil se dine visjoner ta konkret form og bli resultater 
 • Du vil ha god balanse mellom jobb og privatliv 

Hva kan bidra til at du lykkes hos oss? 

 • Du har minimum en bachelorgrad fra en av de godkjente barnevernsutdanningene eller annen relevant helsefaglig utdanning  
 • Du har ledererfaring  
 • Du har en grunnleggende forståelse for at kvaliteten i tjenestene vi leverer er fundamentet for beboernes livskvalitet og tilliten fra vår oppdragsgiver  
 • Du evner å engasjere medarbeiderne dine  
 • Du er tydelig og respektfull i din kommunikasjonsform  
 • Du er god til å se nye løsninger  
 • Du har god balanse mellom jobb og fritid  

Hvorfor skal du jobbe hos en privat tilbyder av helse- og omsorgstjenester?   

 • Humana omsorg og assistanse har levert helse- og omsorgstjenester tilpasset det offentliges ønsker og behov i mange år    
 • Oppdragsgiveren vår fortsetter å bruke oss fordi de erfarer at vi leverer tjenester av høy kvalitet   
 • Vi verdsetter nytenking og vil ha våre ansatte til å påvirke både faglig og sosialt   
 • Vi jobber etter målet langsiktig og bærekraftig vekst  
 • Vi har en aktiv rolle i samfunnsdebatten og tar på alvor vårt samfunnsansvar  

 

Du vil inngå i ledergruppen til divisjonsdirektør Rune Midtgård, som også blir din nærmeste leder. Han hører gjerne fra deg om du har spørsmål om stillingen. Rune treffer du på telefon 950 96 560.    

Vi tror på glede, engasjement og ansvar, og hvis du deler våre verdier, vil vi gjerne høre fra deg!    

Om arbeidsgiveren:   

Humana omsorg og assistanse utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Vi har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland, som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen, Alle har rett til et godt liv.

Kontaktperson

Rune Midtgård Divisjonsdirektør