Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Drømmer du om å være noens superwomen? Se hit!

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 06-03-2023
Søknadsfrist: 14-04-2023
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Jeg som skriver dette er en kvinne på 31 år som bor i egen leilighet på Nydalen i Oslo. 

Jeg er en kvinne i jobb som liker å være med venner på fritiden. Jeg drar gjerne på kulturarrangementer og reiser. Jeg ser etter en assistent som er med uansett hva jeg gjør, enten på en daff fridag, på et fly eller en konsert. Funksjonsnedsettelsen jeg har gjør at det eneste som egentlig kan sies å fungere tilnærmet optimalt på min kropp er hode. Det betyr at jeg trenger assistanse til alt jeg måtte finne på.

Intervju vil foregå fortløpende digitalt. Oppstart er april 2023.

Nå ser jeg etter en som vil ha en stilling med følgende vakter:

  • Mandag kveld 16.00-24.00
  • Jobbhelg i oddetallsuker:

En helg i måneden jobber du fredag kveld (16.00-01.00), lørdag dag (09.00-17.00) og søndag kveld (17.00-24.00)

Den andre helgen i måneden jobber du lørdag kveld (17.00-01.00) og søndag dag (09.00-17.00).

(Gjennomsnittlig minimumstid per uke: 18 timer)

Av erfaring vil jeg si at stillingen er perfekt for studenter eller frilansere som ønsker en deltidsjobb med mening og lønn med kvelds- og helgetillegg.

Noen vil kalle meg litt halvgal fordi jeg har hoppet i fallskjerm, kaster meg på et fly i jobbsammenheng som journalist eller plutselig finner på noe spontant på kroppens gode dager. Selvsagt må en assistent være med på alt jeg gjør så du får en spennende jobb full av variasjon, men også rolige dager der jeg ikke gjør stort. Det fine med det er at du er like viktig for min frihet samme hva jeg gjør.

Til tross for at jeg knapt har bikket 30-årene er ikke kroppen min noe å skryte av. Jeg har alltid kalt den manuelle rullestolen min, Mr.Rulle, for min ektemann, men i fjor sommer krevde kroppen at jeg gikk i inn i et polyamorøst hjelpemiddelforhold i anskaffelse av en el-stol også. Den er litt som en supermann å regne med alle sine tekniske duppedingser, derfor kaller jeg han Batman.

Jeg prøver å venne meg til livet med et større assistansebehov enn før, men skal ikke legge skjul på at det til tider er tøft å godta at kroppen i krever at jeg må låne noen andres armer og ben til alle døgnets tider innimellom er psykisk tøft. Smerter er blitt en stadig større del av hverdagen med årene, men jeg lever i den tro at med god assistanse kan spasmer håndteres overalt. Selv om du ofte er usynlig for de rundt er du en av de viktigste personene i mitt liv.

Det er også derfor jeg spør om du har drømt om å være noens superwomen ikke fordi du er perfekt, eller gjør alt rett, men fordi du har et ønske om å høre på hvordan jeg vil ha ting i livet og med min kropp. Med den innstillingen er det dere assistentene er når dere kompenserer for en kropp som hører mindre og mindre etter, slik at jeg kan fortsette å leve livet slik jeg ønsker på mine premisser. Uansett hva det er.

Som du skjønner er jeg ikke et rutinemenneske, så det er fint om du heller ikke er for opptatt av å skulle ha faste oppgaver på jobb. I mitt liv kan du havne i mange rare situasjoner så det er positivt om du møter det meste med latter og ser på ting du ikke har gjort før med løsningsorient blikk. 

Du vil til vanlig inngå i en fast turnus. Dessverre tar ikke funksjonshemmingen min pause om noen assistenter blir syke eller på helligdager, så du må påberegne å jobbe mer enn stillingen din i perioder og også noen helligdager. Vi lager egen turnus for jul og sommer så alle kan ta noe fri, men alle må også være forberedt på å jobbe deler av julen og sommeren.

Min innstilling er at alle kan bli en god assistent, så lenge vi har kjemi. Ingen utdanning kreves, da opplæring vil bli gitt. Dessverre krever kroppen min nå en gradvis opplæring og det vil kunne ta tid å lære alt, men har du tålmodighet og forståelse kommer vi i mål.

Ellers må du kunne norsk flytende både skriftlig og muntlig i samtlige stillinger, være kvinne siden du skal se meg naken, være sterk fysisk da jobben innebærer noen løft. Jeg vil også anbefale en grei psykisk helse da det kan være tøft å se andre ha en del smerter.

Kun de som er aktuelle hører fra meg.

 
Dette er Humana omsorg og assistanse

 
Humana omsorg og assistanse er en del av Humana AB. Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Mer enn 16 000 engasjerte medarbeidere utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og arbeider etter visjonen, alle har rett til et godt liv.

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 14-04-2023
Søk her

Kontaktperson

Katrine Hellerud Rådgiver BPA 94833079