Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

BPA-assistent søkes til kvinne i slutten av 20-årene

Sted: Lier
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 06-04-2021
Søknadsfrist: 02-05-2021
Arbeidstid: Turnus

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Jeg er en rullende kvinne i slutten av tjueårene som søker nye assistenter. Jeg trenger assistanse i hverdagen både til huslige oppgaver, noe personlig stell, men også assistanse til handling og følging til behandling f.eks. fysioterapeut og lege. I tillegg har jeg en sønn i barneskolealder, som assistentene mine utfører en del praktiske oppgaver med som jeg ikke har mulighet til. Som person er jeg kreativ og livsglad. Mine interesser er blant annet fotografering, sykling og turer i skog og mark. 

For tiden ser jeg etter assistenter som kan jobbe ved sykdom og ferie. Derfor er det viktig at du er fleksibel og kan stille opp på kort varsel.  

Som min assistent bør du være løsningsorientert, pålitelig, strukturert, selvstendig, tålmodig, og lærevillig. Du er helst trygg på sykkel, men dette er ikke et krav. Utover dette kreves gode norskkunnskaper, førerkort og mulighet til å bruke bil i jobb (mot kompensasjon). Kvinner oppfordres til å søke. 

Arbeidsoppgavene er varierte, men også noe rutinepreget, og innbefatter alt som jeg har behov for for å kunne leve livet jeg ønsker. Det krever ingen forkunnskaper, men om du har erfaring fra service- eller omsorgsyrker så er det et pluss. Du får all nødvendig opplæring dersom du får tilbud om jobb. 

Interessert? Send meg en søknad hvor du skriver litt om deg selv og dine erfaringer, samt hvorfor en tilkallingsjobb passer deg bra. Vi behandler søknader fortløpende. 

Arbeidstid/varighet: / Turnus
Søk stillingen senest 02-05-2021
Søk her