1. Du er her: Avdelingsleder søkes til Humana helse og omsorg, Gimsøy

Avdelingsleder søkes til Humana helse og omsorg, Gimsøy

Yrkesrolle: Avdelingsleder
Publisert: 23-03-2020
Søknadsfrist: 08-04-2020
Arbeidstid: Dag

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana helse og omsorg.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre brukere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre brukere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på Engasjement, Ansvar og Glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til brukerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Dette trenger vi:

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi avdelingsleder til våre helse- og omsorgstjenester på Gimsøy – Lofoten.

Gimsøy ligger 30 minutters kjøring fra Svolvær sentrum og 40 minutters kjøring fra Leknes. Området ligger naturskjønt til, i vakre Lofoten.

Humana helse og omsorg tilbyr skreddersydde bo og avlastningstilbud for mennesker i alle aldre i hele landet. Våre tjenester er av høy kvalitet, med fokus på omsorg, mestring og utvikling i alle ledd. Avdelingen har 8 beboere og rundt 40 medarbeidere. Turnus for disse er etter medleverforskriften.

Som avdelingsleder vil du være en del av lederteamet til regionleder og du rapporterer direkte til denne.

Vi ser etter deg som:

- Er åpen, engasjert og ønsker å være med å bygge opp god kvalitet i våre helse- og omsorgstjenester

- Tar ansvar og arbeider selvstendig med arbeidsoppgaver tilknyttet stillingen

- Har relevant arbeidserfaring

- Er målrettet, nøyaktig og strukturert

- Har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter

- Har erfaring i arbeid med utfordrende atferd og kjennskap til helse og omsorgstjenestelovens kap. 9

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Ansvar- og arbeidsoppgaver:

- Som leder vil du ha personalansvar for personalet i avdelingen

- Faglig ansvar. Har ansvar for å jobbe etter gjeldende lover og regelverk. Sikre at disse er implementert i avdelingen og at alle jobber etter de faglige normer som er satt

- Sørge for godt samarbeid og god informasjon og kommunikasjon innad i avdelingen og mellom øvrige avdelinger i Humana, samt til eksterne samarbeidspartnere

- Rekruttering i samarbeid med HR

- Dokumentasjon og rapportering

- Økonomi- og budsjettansvar

Kvalifikasjoner:

- Relevant helse og sosialfaglig utdanning på universitets eller høgskolenivå.

- Det vil være en fordel om du er vernepleier eller sykepleier 

- Ønskelig med lederutdanning eller ledererfaring og gjerne med erfaring fra ledelse av operative døgnvirksomheter

- Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter

- Evne til strategisk tenkning og beslutning

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner. Det vil gis lederstøtte og det vil være mulighet for å delta i Humanas program for lederutvikling.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige – vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 1800 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben? Da ser vi frem til å motta søknaden din snarest mulig. Intervjuer blir foretatt fortløpende.

For mer informasjon kontakt regionleder Bente Berg. E-post: bente.berg@humananorge.no. Mobil: 975 91 998

Arbeidstid/varighet: / Dag
Søk stillingen senest 08-04-2020
Søk her

Kontaktperson

Bente Berg Regionleder