1. Du er her: Assistenter søkes til gutt, 13 år

Assistenter søkes til gutt, 13 år

Sted: Oslo
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 25-01-2019
Søknadsfrist: 25-02-2019
Arbeidstid: Døgnturnus
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana Brukerstyrt Personlig Assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi søker ansvarsfulle, fleksible, friske og energiske ansatte til Super-O sitt assistent-team!  

Vi flytter nå tilbake til Oslo-området og må derfor bytte ut hele vår fantastiske assistent-gjeng. Vi søker deg som kan starte opp utpå våren, og som kan jobbe flere år fremover. Det tar mange måneder før man er helt opplært, så korte ansettelser er ikke aktuelt. 

Vi trenger deg som er fleksibel, og som kan variere på å jobbe turnus med natt, dag og ettermiddagsvakter. Du må kunne stille på kort varsel ved behov, men det er også fast turnus med faste vakter. Det er 3 x 85% stillinger, og 3 x 30%. Erfaring tilsier at alle stillingene kan bli tilnærmet fulltid om man tar ekstra vakter og stiller ved sykdom. 

Gutten det jobbes for er en 13 år gammel allsidig gutt. Han er mentalt frisk med mange interesser. Han elsker humler, biologi, astronomi og er veldig interessert i verdensrommet. Han er Wrestling fan og gamer også mye. Vi er en reiseglad familie som liker å oppleve ting. På våre reiser er vi avhengig av at noen av de ansatte kan følge med, etter avtale. Dette kan være eksempelvis for en periode i Spania, helgetur til Oslo eller tur med Kielbåten. Vi prøver å oppleve mye nå som gutten er frisk, og vi trenger derfor fleksible ansatte som liker å jobbe. Du bør også kunne stille opp på tilkalling ved andre ansattes sykdom. 

Helsemessig må du være normalt fysisk sterk pga. endel løft og forflytning. Du bør ha godt immunforsvar pga. ekstra fare for smitte til Oliver.

Godt oppmøte er ekstremt viktig i en jobb som denne. Du må også kunne flytende norsk, både muntlig og skriftlig, og være «normalt skolesterk» da det i stillingen innebærer en del hjelp med skolearbeid og skole.

Helsemessig er gutten alvorlig syk. Muskelsykdommen hans er ikke den som gir oss mest utfordringer. Lungeproblematikken derimot er tøff. Han er heldigvis ikke ofte syk. Ca 1-2 ganger i året men det varer ofte lenge og innebærer nesten alltid sykehus. Han har ca 20% lungekapasitet. Det brukes mange pustehjelpemidler. Han sover med bi-pap hver natt. Noen ganger med oksygen. Han bruker Ståstativ, Bipap, C-pap, hostemaskin, sug, og diverse inhalasjoner. Han får også sondemat. Det er kontinuerlig jobbing med maskiner og å holde lunger og luftveier rene, så det er ingen «sitte stille på sofaen» jobb.

Du bør ha grunnleggende ferdigheter i normale praktiske ting som husvask, samt å lage sunn mat. Du må også forstå hvilke klær som er rett til riktig årstid. Du må være renslig og aktiv på jobb, og jobbing hjemme inneholder alltid noe vasking/praktisk arbeid. Det er ikke tillatt å sitte med egen mobiltelefon eller pc på dag/ettermiddags-vaktene, da er man både aktivitetsassistent, kompis og helsehjelper.

Jobben består blant annet av (men ikke begrenset til):
-       Assistere med pustehjelpemidler, samt overvåke disse
-       Sette gutten i ståstativ, utføre lungefysioterapi samt strekkøvelser. Opplæring blir gitt
-       Jobbing med skolearbeid / lesetrening
-       Leking, følging på kino, samt skole og aktiviteter
-       Hjelp med alt av personlig hygiene, toalettbesøk, dusj, skifte bleie +++ 
-       Løfting av gutt. Har personløfter, men er ikke i alle tilfeller det fungerer. Han veier 32 kg
-       Påkledning og avkledning 
-       Matlaging / Klesvask 
-       Husvask  (jevnlig) 
-       Hjelp ved reiser og arrangementer

Vi har stadig hunder/katter på besøk, så det er viktig at du ikke er allergisk mot dyr. Det kan også hende at vi anskaffer oss hund eller katt og da kan f.eks. det å lufte hunden inngå i jobben. 

Krav: Norsk flytende, ha førerkort, samt at du kan levere plettfri vandelsattest.

Send inn din søknad og CV gjennom søknadsskjemaet på vår hjemmeside.

Kontaktinformasjon for spørsmål om stillingen: Sally Cathrine Sandboe (mor og arbeidsleder). Mail: cathrinesandboe@gmail.com 

Arbeidstid/varighet: Heltid/deltid / Døgnturnus
Søk stillingen senest 25-02-2019
Søk her

Kontaktperson

Sally Cathrine Sandboe