1. Du er her: Assistent søkes til svaksynt kvinne på Frogner

Assistent søkes til svaksynt kvinne på Frogner

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 05-06-2020
Søknadsfrist: 05-07-2020
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

 


 

Jeg er en svaksynt kvinne på 71 år som trenger en godt voksen assistent til en stilling som ringevikar. Jeg er kunstner og jobber innenfor akvarellmaling, og interesserer meg ellers for litteratur, musikk, og friluftsliv.

 

Arbeidsoppgavene vil inkludere renhold og husarbeid, stell av klær og klesvask, matlaging, følge til forskjellige aktiviteter, følge ved handling, hjelp til trening, hjelp til å lese post, diverse administrative oppgaver på datamaskin, og lufting av min førerhund.

Som min assistent er det et krav at du snakker og forstår flytende Norsk, og at du ikke er redd for eller allergisk mot hunder. Du må ha førerkort, og det er et pluss dersom du disponerer egen bil.

 

Jeg håper også at du:

-Er godt voksen

-Har gode datakunnskaper

-Er fleksibel, punktlig, ryddig og til å stole på

-Kan utføre både praktiske og administrative oppgaver

-Liker å lage mat

-Er sterk og i god form, da jeg går mye

  

Jeg leter nå etter deg som kan jobbe som tilkallingsassistent. Jeg trenger hovedsakelig at du jobber dagtid på ukedager, men det kan også bli noe jobbing i helger og på kveldstid. Innimellom kan jeg også ha behov for assistanse på reise, og da lager vi en egen avtale for det. Du blir ansatt i Humana, og jeg blir lederen din. Vi har ordnede lønns- og pensjonsforhold, og kurs for deg som nyansatt.

 

Er du nysgjerrig på å jobbe med meg? Søk ved å trykke på søkeknappen, og fortell litt om deg og din erfaring!

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 05-07-2020
Søk her