1. Du er her: 2 deltidsstillinger som personlig assistent

2 deltidsstillinger som personlig assistent

Yrkesrolle: BPA
Publisert: 13-05-2020
Søknadsfrist: 05-06-2020
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

 

Vi søker etter 2 assistenter til deltidsstilling som brukerstyrt personlig assistent (BPA) til en dame i begynnelsen av 40 årene bosatt i Steinkjer.

Hun bor sammen med sin hund, og arbeidsplassen din vil være hjemme hos henne ute i nærområdet eller andre steder hun ønsker å dra.

Stilling 1:  fast med minimum 6 timer pr uke.

Stilling 2: 10 timer pr uke mens en av medarbeiderne har svangerskapspermisjon.

For begge stillinger forventes det at man kan jobbe mer i sommer da andre skal ha ferie. Kanskje det blir ferietur også noen dager – og da blir det 12 timers arbeidsdager i denne perioden. Det er også forventet at begge stillinger øker fra august av. Dette kan mao fort bli mye mer enn beregnet.

Dine arbeidsoppgaver vil være å assistere henne i dagliglivets oppgaver. Hverdagslige gjøremål som å handle og holde orden i huset, men også personlig hygiene, som morgenstell, dusjing og legging. Det er viktig at du liker dyr, da det er hund i husstanden. Av interesser kan det nevnes musikk og friluftsliv.  Arbeidstid er både dag og ettermiddag/kveld.


Nøkkelord om deg:

- Har førerkort kl B

- Liker å jobbe med mennesker

- Er fleksibel og glad i dyr

- Er løsningsorientert og rutinert

- Er glad i å jobbe selvstendig       

- Gode kommunikasjonsevner på norsk

- Ser helst etter kvinnelig assisten pga stell

- Fordel med helsefaglig bakgrunn, men ikke et krav.

 

Individuell opplæring gis, og det er ønskelig med oppstart så fort som mulig, inkalling til intervju skjer dermed fortløpende.  Dersom dette er noe for deg, så send oss søknad sammen med din CV så fort som mulig. Utfyllende informasjon rundt stillingen og arbeidsoppgavene gis på eventuelt intervju.

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 05-06-2020
Søk her

Kontaktperson

Lill Yvonne Sørensen Divisjonsdirektør