1. Start
  2. Hjelpetiltak

Hjelpetiltak

Humana omsorg og assistanse tilbyr skreddersydde hjelpetiltak for familier, barn og unge i hele Norge. Våre tjenester omfatter veiledning i hjemmet, veiledning i fosterhjem, tilsynsoppdrag og ettervern.

Hero
A close up of a woman

Hva er hjelpetiltak?

Våre tjenester omfatter veiledning i hjemmet, veiledning i fosterhjem, tilsynsoppdrag og ettervern. Vil du lese mer om våre hjelpetiltak finner du nyttig informasjon her.

Två kvinnor som ler

Hva er praktisk bistand?

Praktisk bistand er tjenester til deg som på grunn av alder, sykdom, funksjonsnedsettelser eller annet trenger hjelp til nødvendige daglige gjøremål.

Hjerte i hånd

Snakk med oss om hjelpetiltak

Våre erfarne barnevernsrådgivere kan skreddersy hjelpetiltak- og veiledningspakker basert på individuelle behov og ønsker.

Kontakt inntaksleder for en hyggelig prat

Kjeld Christian Fjeldvig

Institusjonsleder Barnevern Kristiansand/Inntaksleder

kjeld.christian.fjeldvig@humananorge.no952 79 549

– Det er viktig å si ja til all hjelpen man kan få

Det er oppfordringen 21 år gamle Adrian gir til andre ungdommer som gleder seg til å fylle 18 og egentlig kan “slippe unna” barnevernet. Les saken, se videoen eller hør podkasten for å høre Adrian fortelle om hvordan ettervern hjalp han.

Adrians historie
Man med mössa

Circle of security

COS - Circle of security er et verktøy som bygger på tilknytningsteori og forskning. Trygghetssirkelen er på en måte et veikart for hvilke behov barnet har, hva signalene de gir betyr, og hva vi kan gjøre for å møte barna bedre i deres behov.

Bild på en person med hörlurar

Følg Humana innsikts egen podcast

Humana innsikt er vårt konsept for kunnskapsdeling. Vi tilbyr faglig oppdatering og kurs gjennom podcaster og webinarer, helt kostnadsfritt. Følg podcasten vår for å holde deg oppdatert. Tilgjengelig på Apple Podcast, Spotify og i din nettleser.

Webinar om ungdom og psykisk helse

Med oss har vi pasient- og brukerombud i Oslo og Akershus, Anne-Lise Kristensen som snakker om hvilken hjelp norske ungdommer får for sine psykiske plager. Det gjør også doktorgradsstipendiat Kim Dysthe som forsker på ungdommers psykiske helse og deres bruk av digitale hjelpetjenester.