En kund med sin personliga assistent. De skrattar och har det trevligt
Tilbake til helse og omsorgstjenester

Region Øst

Vi har avdelinger i Hedmark og Oslo. I Oslo kommune er det fritt brukervalg. Det betyr at alle over 18 år med en utviklingshemming, kan benytte seg av vårt bo- og avlastningstilbud.

  • Egen boenhet
  • Eget bad
  • Døgnbehandling
  • Hage
  • Kinorom
  • Turområder

Om boenhetene

Boenhetene våre i region øst ligger i trygge og rolige omgivelser i Oslo og Hedmark. I Oslo har avdelingen egen hage og eget basseng. Det er også kort vei til buss, tog og t-bane. Alle avdelingene våre har fellesområder der beboerne selv kan velge å være sammen med de andre, eller de kan trekke seg tilbake på egne rom. Vi oppfordrer beboerne våre til å være aktive, og tilrettelegger for hver og én, slik at han og hun får leve et godt liv, med utgangspunkt i sine forutsetninger.

Våre medarbeidere

Med solid, tverrfaglig kompetanse, kan medarbeiderne våre ta godt vare på mennesker i mange ulike livssituasjoner. Vi er vant til mangfold, og setter pris på det. Vårt arbeidsteam består av dyktig personell med ulike formell og uformell kompetanse, bakgrunn, kjønn og alder. Dette gir oss en god bredde og et hyggelig og stimulerende miljø.

Dag- og kveldsaktiviteter

Vi er opptatt av å tilby aktiviteter som fremmer livsglede hos våre beboere, og tilrettelegger for meningsfulle opplevelser på dagen og om ettermiddagen. En dag går vi kanskje en tur i skogen. En annen dag sitter vi og prater litt i hagen, eller kanskje vi reiser på tur til en kafé i Oslo sentrum. Uansett sørger vi for at aktivitetstilbudet er tilpasset den enkeltes interesser, ønsker og mestringsnivå.

Foto: John Løvås og Morten Hassel