Example image

Omsorgsbolig på Ljan i Oslo

Veletablert omsorgsbolig på koselige Ljan i bydel Nordstrand i Oslo.

På Ljan disponerer vi en stor enebolig med flott hage og landlig beliggenhet. I hagen er det også et fint svømmebasseng. Leiligheten har fire soverom og to selvstendige boenheter, og har kapasitet til tre beboere.

Beliggenhet

Boligen ligger svært sentralt på Ljan i landlige og naturnære omgivelser med turterreng, badestrender samt kort avstand til nærsenter som har alt du trenger i hverdagen. Det kan nevnes bla. apotek, bibliotek, optikk, jernvare og frisør, samt matvarebutikk (MENY) og spesialbutikk for bl.a. frukt og grønnsaker.

Det er kort avstand til skoler, barnehager, flere typer serviceanlegg, idrettsanlegg og alle typer offentlig kommunikasjon. Boligen ligger i umiddelbar nærhet til en rekke turstier og utearealer. Meget godt med tilbud av fritidsaktiviteter, kort avstand til Holmlia idrettshall med svømmehall, sauna og Actic treningssenter. Her ligger også treningsfelt og kunstgressbane. Kort vei også til SATS på Hauketo. Området er ellers preget av store grøntarealer, lekeplasser, tunbebyggelse og bilfrie områder.

Fakta

Region
Oslo

Plasseringsforespørsel

Rose Joner

Virksomhetsleder Oslo

rose.joner@humananorge.no928 01 838