Orkanger bolig

Omsorgsbolig i Orkanger

Ta kontakt med oss i dag om helse- og omsorgtjenester i eventyrlige omgivelser.

Helse og omsorgtjenester i Orkanger

Dette romslige hovedbygget inneholder 2 separate leiligheter med hver sin private inngang. Hoveddelen er utstyrt med en stor stue, kjøkken og spisestue som gir rikelig plass til fellesmåltider og hyggelig samvær. Med hele 4 soverom i hoveddelen er det god plass, og eiendommen har til og med en enebolig på tunet som kan tilpasses beboernes behov for helse- og omsorgstjenester.

Eiendommen gir muligheten til å tilpasse tjenestene etter beboernes behov og ønsker. Vi har muligheten til å tilby skjermede enheter for de beboerne som trenger et mer omfattende tjenestebehov men også tilbud med en fin balanse mellom fellesskap og privatliv. Det er tilgang til flotte fellesområder for å nyte aktiviteter og måltider sammen, samtidig som det er mulig å trekke seg tilbake til leiligheten ved behov.

Og ikke minst - en stor og vakker hage som gir utallige muligheter for utendørsaktiviteter, inkludert ballspill, grilling og andre uteaktiviteter.

Enkeltplassering på tunet

Vi forstår viktigheten av å tilby en trygg, komfortabel og tilpasset omsorgsmiljø for enkeltbrukere som trenger ekstra støtte og tjenester. Vår enebolig på tunet er designet for å møte ulike omsorgsbehov og gir en hjemlig atmosfære der beboerne kan føle seg velkommen og ivaretatt.

Ved å tilby en enebolig på eiendommen, gir vi beboerne muligheten til å opprettholde en viss grad av selvstendighet kombinert med nødvendig helse- og omsorgstjenester. Vi tror at et omsorgsmiljø som ligner på hjemmet, der beboerne har sin egen plass, kan være avgjørende for å opprettholde deres verdighet og livskvalitet.

Denne eneboligen kan tilpasses individuelle behov. Vårt erfarne og omsorgsfulle personale jobber tett med beboerne og deres pårørende for å utvikle skreddersydde omsorgsplaner og tilpasse boligen etter deres spesifikke behov. Vi tar hensyn til faktorer som funksjonsnivå, medisinske behov, personlige preferanser og eventuelle spesialiserte omsorgsbehov for å sikre at beboerne får den riktige støtten og omsorgen de trenger.

Fakta

Region
Trøndelag

Plasseringsforespørsel

Rose Joner

Virksomhetsleder Oslo

rose.joner@humananorge.no928 01 838

Har du spørsmål om tjenestene våre, boligene eller vil ha hjelp, kan du ta direkte kontakt med virksomhetsleder Rose Joner.