Example image

Helse- og omsorgsboliger på Jessheim

Humanas helse- og omsorgsdivisjon bidrar til at landets kommuner kan ivareta sine forpliktelser overfor personer som har krav på tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven. Nå har vi boliger ledige for inntak på Jessheim.

Vi utvider stadig vårt utvalg av boliger, og er i stand til å skaffe boliger raskt som er tilpasset/utformet ut fra den enkeltes ønsker og behov for både geografisk plassering og fysisk utforming. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby.

Hovin Øvre og Hovin Nedre er to av våre boliger i Jessheim-området. De er beleilig plassert i utkanten av Jessheim sentrum og tilbyr enkel tilgang til ulike tjenester, offentlig transport, kulturelle fasiliteter og flotte turområder. Begge boligene har tilgang til egne biler.

Hovin Øvre

Her tilbyr vi både avlastnings- og barnebolig. Boligen består av tre etasjer, inkludert en underetasje med en egen hybelleilighet som gir mulighet for privatliv. Hybelleiligheten har sin egen inngang, samtidig som den er tilknyttet personalbase og fellesareal via en innendørs trapp. Totalt har Hovin Øvre fem soverom, tre bad, tre stuer og en stor hage.

Hovin Nedre

Her har vi en enebolig fordelt over to etasjer, med fem soverom, tre bad, en romslig fellesstue og kjøkken, samt en stor kjellerstue/aktivitetsrom.

Bolig utenfor Jessheim sentrum

Vi har i tillegg ytterligere en bolig i Jessheim-området. Denne har idyllisk beliggenhet i landlige omgivelser, omgitt av vakker natur. Boligen har med fire soverom, to kjøkken, to bad og en romslig stue, i tillegg til en stor hage. Boligen ligger kun en kort kjøretur fra Jessheim sentrum.

Nederst på siden kan du et utvalg bilder fra våre boliger på Jessheim.

Jessheim og omegn

Jessheim og nærliggende områder har flotte naturmuligheter. Nordbytjernet er et populært sted for turer og pikniker. Det er også mange turstier og sykkelveier i området for de som liker utendørsaktiviteter.

Jessheim har i tillegg en livlig kulturscene med konserter, teaterforestillinger, kunstutstillinger og lokale arrangementer. Ved å ta en tur til Jessheim Bygdemuseum kan man lære mer om områdets historie og kultur. Mangler man noe eller ønsker seg en matbit er Jessheim Storsenter stedet å dra - et stort kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

Fakta

Region
Viken

Plasseringsforespørsel

Kari Dårstad Jacobsen

Avdelingsleder

kari.daarstad.jacobsen@humananorge.no+47 906 82 349

Har du spørsmål om tjenestene våre, boligene eller vil ha hjelp, kan du ta direkte kontakt med avdelingsleder Kari Dårstad Jacobsen.