Example image

Helse- og omsorgsboliger i Brumunddal

Humanas helse- og omsorgsdivisjon bidrar til at landets kommuner kan ivareta sine forpliktelser overfor personer som har krav på tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven. Nå har vi boliger ledige for inntak i Brumunddal.

Vi utvider stadig vårt utvalg av boliger, og er i stand til å skaffe boliger raskt som er tilpasset/utformet ut fra den enkeltes ønsker og behov for både geografisk plassering og fysisk utforming. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby.

Fagerlundvegen og Nyborgvegen er våre boliger i Brumunddal. De tilbyr enkel tilgang til ulike tjenester, offentlig transport, ulike servicetilbud og vakre turområder. Begge boligene har tilgang til egne biler.

Fagerlundvegen

Fagerlundvegen er en bolig som ligger sentrumsnært, med gangavstand til alle fasiliteter i sentrum, inkludert butikker, servicetilbud og vakre turområder. Boligen inneholder fire soverom, to bad, et kjøkken og en stue. I tillegg har den en romslig hage som gir gode muligheter for ulike aktiviteter.

Nyborgvegen

Boligen i Nyborgvegen ligger rett i utkanten av Brumunddal sentrum, og gir deg en storslått utsikt over Brumunddal og Mjøsa. Den store terrassen gir deg muligheten til å tilbringe mange timer med å nyte denne vakre utsikten. Boligen har seks soverom, tre bad, et kjøkken og en stor stue.

Fakta

Region
Innlandet

Plasseringsforespørsel

Rose Joner

Virksomhetsleder Oslo

rose.joner@humananorge.no928 01 838

Har du spørsmål om tjenestene våre, boligene eller vil ha hjelp, kan du ta direkte kontakt med virksomhetsleder Rose Joner.