Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt våre rådgivere

Mer kontaktinformasjon

Vil du vite mer om Humanas BPA-løsning? Velkommen til webinar tirsdager kl 18:00

Publiseringsdato: 02-11-2020

Humana omsorg og assistanse, sammen med tre andre leverandører, får muligheten til å levere BPA i 16 kommuner vest for Oslo i årene 2021-2026. Dette er vi utrolig glade for! Vi ønsker å fortsette å informere om BPA-ordningen til enda flere, og holder derfor faste webinarer hver uke fremover.

 
 Tirsdagswebinarer bannerbilde

 

Vi holder faste BPA-webinarer fremover!

 

Hver tirsdag fremover kl 18:00 holder vi webinarer der du får vite mer om BPA-ordningen og hvordan det er å være kunde hos oss. På disse webinarene får du snakke med en BPA-rådgiver, og kan stille spørsmål om det du lurer på. Kanskje vil du bytte til oss eller kanskje vil du ha hjelp til å skrive en søknad om BPA-ordning? Vi er her for deg.

Vi tar blant annet opp disse spørsmålene:

Er brukerstyrt personlig assistanse en superløsning for alle funksjonshemmede? Passer BPA for alle? Er det noen det ikke passer for? Er det bare plussider med BPA? Er BPA-verktøyet det samme i dag som for 10-15 år siden? Hva er de største BPA-utfordringene vi står overfor nå?

Datoer og påmelding til webinarene

 

Tirsdag 10. november 

Tirsdag 17. november

Tirsdag 24. november

Tirsdag 1. desember

 

Vel møtt til tirsdagswebinar!

 

Vi vant konsesjonen i Vestregionen!

 

Humana BPA er stolte over å være nummer 1 og veldig glade for at vi kan få fortsette å være her for fornøyde BPA-kunder og assistenter i Asker, Bærum, Drammen, Flå, Gol, Hemsedal, Hol, Hole, Jevnaker, Kongsberg, Krødsherad, Lier, Modum, Ringerike, Øvre Eiker og Ål. Det er rett og slett gode nyheter.

Humana BPA vant altså BPA-konsesjonen i det store interkommunale innkjøpssamarbeidet i Vestre Viken. Dermed får Humana BPA muligheten til å være en av fire BPA-leverandører som kan levere BPA til funksjonshemmede i de 16 kommunene i årene 2021-2026.

- Og, ikke bare fikk vi lov til å fortsette levere – vi ble rangert som nummer 1 av 21 firmaer i første konkurranserunde og som nummer 1 av 9 firmaer i andre konkurranserunde. Det er vi veldig stolte av, sier vår BPA-direktør Jon Torp.

Dette betyr at de som har BPA i Humana kan fortsette å ha det. Og de som har lyst til å bytte til oss, er hjertelig velkommen til det.

Vi gleder oss til å fortsette å være her for deg.

NB! BPA-arbeidsledere som i dag bruker Ecura, Unicare og Hav i disse kommunene tvinges nå til å bytte BPA-leverandør innen 1. mars 2021. De må gjerne ringe oss!