Example image

Billingstad

Avdeling Billingstad ligger i Bærum kommune og er en enebolig på 2 etasjer med stor hage plassert i et veletablert villastrøk. Huset har sentral beliggenhet, men ligger likevel usjenert til i kort avstand til flott natur.

Velkommen til Billingstad

Avdeling Billingstad ligger i Bærum kommune og er en enebolig på 2 etasjer med stor hage plassert i et veletablert villastrøk. Dette har vært en etablert avdeling hos oss i flere år. I underetasjen av huset er det en liten leilighet som brukes til eksempelvis ettervern og selvstendighetstrening eller hybeltrening i en avsluttende del av oppholdet. Huset har fleksible løsninger med flere muligheter rundt soveromsinndeling, selvstendighetstrening og nærhet til personal.


Huset ligger sentralt ift. Sandvika, på Østlandet med kort vei til sentrale kollektivknutepunkt, kjøpesentre, skole, fritid og et bredt spekter av aktivitetstilbud. Det er gangavstand til buss og tog. Avdelingen ligger flott til i Billingstadåsen med utsikt over Oslofjorden. Til tross for sentral beliggenhet, ligger huset usjenert til, i blindgate og med kort vei til skog og turmuligheter.

Fakta

Region
Region Øst